Povestea continua!

Pe parcursul anilor, seria ETX de telescoape computerizate au adus calitate, performanta si o valoare de neegalat in lumea astronomiei, fiecare model adaugand un aport de imbunatatiri si performante din ce in ce mai ridicate, Seria ETX Observer continua traditia in acest sens.

Apertura de 127mm a oglinzii principale Maksutov-Cassegrain se potriveste perfect cu portabilitatea neegalata a seriei ETX , fiind o combinatie perfecta de optica-portabilitate, pentru orice astronom amator. Bucura-te de o vedere clara si apropiata a Lunii si a planetelor si fi pregatit sa fi uimit de vedere spectaculoase de Roiuri Globulare, Nebuloase si multe altele!

Un telescop 100% Go-to Computerizat!

ETX125 Observer este un observator portabil 100% coputerizat go to care include modulul AudioStar® , sufletul si personalitatea telescopului. Pe langa cautarea si urmarirea obiectelor de pe cer pentru dumneavoastra, AudioStar® are cateva functii proprii unice, precum o baza de date de +30.000 de obiecte cosmice, difuzor propriu, si peste 4 ore de continut audio menit sa ofere informatii despre obiectele la care va uitati, in timp real!

Indiferent daca doresti sa faci observatii "din mers" sau chiar la tine in curte, observatorul ETX125 s-a intors si este pregatit sa-ti ofere o explorare de vis, rapida si comfortabila. ETX125 s-a intors!