Meade LightBridge Mini

Seria de telescoape LightBridge Mini

Va prezentam noile telescoape din seria LightBridge Mini

  • Suport dobsonian
  • Design portabil de dimensiuni mici
  • Montura rotativa 360°
  • 82mm, 114mm si 130mm

ASTRONOMIE PENTRU TOTI

Astronomia nu trebuie sa fie grea si complicata. Universul ar trebui sa fie accesibil tuturor pentru a putea fi observat. Linia de telescoape LightBridge de la Meade este acum extinsa – aceleasi standarde inalte ale modelelor dobsoniene tip truss cu bare – acum intr-o forma mai portabila.

Seria LightBridge Mini

Seria LightBridge Mini permite sa va incepeti experienta de observare a stelelor in doar cateva secunde. Fie ca le instalati in camp deschis sau in propria dvs gradina, telescoapele dobsoniene LightBridge Mini sunt ideale, oferind o observare simpla si portabila la un pret excelent.

Telescoapele LightBridge Mini 82, 114 si 130 ofera o captare excelenta a luminii, pentru a putea o varietate de planete, nebuloase, clustere de stele si galaxii. Niciun model nu necesita aliniere sau asamblare, ceea ce inseamna ca le puteti utiliza imediat ce le scoateti din cutie!

Modelul 82mm este perfect echipat pentru cei ce abia incep cu acest hobby, pe cand modelele 114mm si 130mm se pot lauda cu sina in coada de randunica in stil Vixen si lentila parabolica, pentru cei ce au nevoie de versatilitate si claritate.

Seria LightBridge Mini are un design simplificat si o montura „lazy Susan” de 360°, pentru ca oricine ca poata naviga mai usor cerul noptii.

Acum, dineurile si activitatile in aer liber pot incorpora fara efort observari astronomice, deoarece LightBridge Mini nu este doar un instrument astronomic, ci si un subiect de deschidere a conversatiilor. Avand un design compact, telescoapele sunt atat functionale cat si estetice. Designul elegant al suportului permite etalarea unui asemenea telescop ca si piesa decorativa, fiind gata sa va ofere o observare fantastica a stelelor atunci cand se iveste ocazia.

Seria LightBridge Mini asigura aparatul optic perfect pentru oricine. Atat astronomii amatori cat si cei profesionisti au acum instrumentul perfect pentru a-si impartasi hobby-ul cu entuziasti si incepatori in domeniul astronomiei. Acum, incepatorii pot admira cerul noptii fara a fi intimidati. Pentru ca noi consideram ca astronomia ar trebui sa fie disponibila oricui pentru a fi descoperita!

Se încarcă...
Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

pe pagină
Setați descendent
  1. MEADE LightBridge Mini 82
    Preț special 409,23 RON Preț standard 506,90 RON
Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

pe pagină
Setați descendent