Meade LightSwitch

Seria de telescoape LS

Seria revolutionara de telescoape LS™ LightSwitch™ foloseste tehnologii avansate cum ar fi GPS, LNT™ si camera CCD ECLIPS™, pentru a indeparta toata bataia de cap pe care o implica folosirea unui telescop. Pur si simplu apasati un buton si telescopul LS se aliniaza singur. Apoi functia Astronomer Inside™ va poarta intr-un tur multimedia ghidat pentru a observa obiectele vizibile pe cer. Montura din aluminiu este usoara si portabila, avand totusi o structura rigida cu roti melcate pentru precizia urmaririi si observarii obiectelor. Toate aceste elemente combinate cu sistemele Advanced Coma-Free sau Schmidt-Cassegrain ofera utilizatorului cel mai sofisticat, dar si usor de utilizat telescop existent.

CARACTERISTICI

  • Tehnologie LightSwitch – Telescopul LS stie unde se afla in timp si spatiu, chiar daca dvs nu stiti. Pur si simplu apasati un buton si sunteti gata sa explorati cosmosul. Tehnologia inovativa este aplicata pentru a face utilizarea telescopului LS simpla, usoara si distractiva.
  • Astronomer Inside – Aflati in detaliu secretele si detaliile obiectelor pe care le observati, atat cu ajutorul tehnologiei audio (difuzor integrat), cat si video (daca sunteti conectat la un monitor video sau TV). Astronomer Inside va ofera informatii despre planete, stele, constelatii, clustere, nebuloase, galaxii si multe altele, intr-un mod distractiv si interesant.
  • Sistem optic Advanced Coma-Free – Inovatiile optice facute de Meade ofera o performanta incredibila, obtinuta inainte doar cu sistemele ce costau mii de dolari sau mai mult. Prin acoperirile standard Ultra-High Transmission Coatings, telescopul LS va ofera cel mai clar si calitativ sistem optic de dimensiunea lui.

Autostar III – Controllerul portabil va permite sa selectati dintr-o baza de date uriasa cu peste 100.000 de obiecte ceresti. Pur si simplu selectati un obiect si apasati butonul “GoTo” si telescopul va plasa automat obiectul dvs in ocular. AutoStar III va ofera de asemenea control complet asupra functiilor multimedia din Astronomer Inside.

Monitor video optional – Proiectat special pentru seria LS, acest monitor optional de 3.5” completeaza experienta dvs multimedia. 

Se încarcă...
Vizualizare ca Grilă Listă

2 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

2 Articole

pe pagină
Setați descendent