Meade LX200

Seria de telescoape LX200™ cu optica ACF™

Cel mai utilizat sistem din clasa telescoapelor pentru cercetare.

Teleascoapele Meade din seria LX200-ACF aduc optica Advanced Coma-Free (ACF) mai aproape de astronomii aspiranti de pretutindeni. Aproape orice telescop reflector din lume foloseste un sistem optic aplanatic (fara aberatii comatice), inclusiv telescopul spatial Hubble de la NASA. Acum puteti detine sisteme similare celor folosite de profesionisti. LX200-ACF include toate functiile telescopului LX200, inclusiv GPS, sistem de fixare a oglinzii primare, oglinda primara supradimensionata, Smart Drive™, Smart Mount™, AutoStar® II si multe altele.

Optica Advanced Coma-Free

LX200-ACF poate fi configurat cu aperturi de la 8 inch si pana la 16 inch. Toate marimile vin la pachet cu sistemul optic Advanced Coma-Free (ACF). Acest sistem optic aduce cel mai inalt nivel de performanta la indemana amatorilor. Folosind designul exclusiv Meade, optica ACF va permite sa obtineti un camp vizual plat, cu astigmatism redus si sa eliminati varfurile de difractie, la fel ca un sistem Ritchy-Chétien, dar la o fractiune din pret. Daca adaugam la toate acestea si acoperirile suprafetelor optice Ultra-High Transmission Coatings (standard pentru toate sistemele LX200-ACF), veti obtine un telescop cu elemente optice premium.

Caracteristici de top

Fiind instalat pe o montura si un tripod ultra-stabil, LX200-ACF combina caracteristici uimitoare: Sistem de fixare a lentilei primare ce elimina focusul si miscarea lentilei in timpul expunerii prelungite; roti melcate mari, de inalta calitate pe ambele axe, ce ofera miscari extrem de line; Smart Mount si Smart Drive ce ofera corectarea permanenta a erorilor periodice (necesare pentru astro-fotografii cu expunere mare).

De asemenea, LX200-ACF vine la pachet cu un controller manual AutoStar II ce va pune la dispozitie 140.000 de obiecte si ofera cea mai rapida performanta GoTo disponibila. Acest controller usor de folosit va permite sa controlati orice aspect al operarii telescopului. Puteti sa controlati sistemul chiar si cu ajutorul unui computer extern.

Sistem de referinta

Meade LX200 este cel mai utilizat telescop avansat pentru amatori de pe Pamant. Si pe buna dreptate. Combina cel mai sofisticat sistem optic disponibil cu elemente mecanice si electronice rezistente, pentru a crea cel mai versatil sistem astronomic de pe piata. 

Se încarcă...
Vizualizare ca Grilă Listă

13 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

13 Articole

pe pagină
Setați descendent