Meade LX600

Seria de telescoape LX600™ cu StarLock

Telescoapele din seria LX600 f/8 ACF cu tehnologie StarLock reprezinta un gigantic pas inainte prin faptul ca simplifica functia imagistica, instalarea si transportul. LX600 este usor de operat si portabil, astrofotografiile realizandu-se prin simpla focusare a camerei si deschiderea shutter-ului. Caracteristicile si tehnologiiile integrate in telescoapele LX600 nu sunt puse la dispozitie de niciun alt producator, iar usurinta de utilizare nu poate fi duplicata doar prin atasarea unui set de accesorii pe un alt telescop.

Sistem optic mai rapid si mai calitativ

Telescoapele din seria LX600 prezinta un sistem optic rapid f/8 ACF™ de mare contrast, ce asigura imagini clare pana la marginea campului vizual. Noul tub optic prezinta un sistem de focus intern in stil Crayford cu doua viteze si control 7:1.

Portabilitate si transport

Aveti nevoie de un telescop care sa fie usor de demontat si de mutat in zona de observare dorita? V-ati dorit intotdeauna un telescop mai mare dar v-ati facut griji in privinta greutatii? Cu designul in furca, le puteti avea pe amandoua. Tubul optic poate fi separat rapid de montura, reducand greutatea totala pe care trebuie sa o ridicati dintr-o data cu 15,9kg. Aceasta va permite sa instalati telescopul si sa il transportati cu usurinta chiar si atunci cand aveti un tub optic de 12” sau 14”.

StarLock – guidare automata continua

StarLock este o noua tehnologie revolutionara ce va ajuta sa automatizati complet gasirea tintei pe senzorul imagistic si guidarea din timpul expunerii. StarLock utilizeaza optica de 80mm f/5 si lentile cu unghi foarte larg intr-un sistem cu doua camere ce gaseste tinta automat, va permite sa vizualizati stele cu stralucire de magnitudine 11 si apoi ghideaza cu o precizie de 1 arcsecunda. Nu aveti nevoie de un ghid sau un calculator separat, iar StarLock nu necesita focus facut de utilizator sau selectia stelei de ghidare. StarLock programeaza automat corectarea erorilor periodice si eliminarea lor.

Se încarcă...
Vizualizare ca Grilă Listă

8 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

8 Articole

pe pagină
Setați descendent