0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Seria de telescoape LX70™

Montura ecuatoriala germana

Noua serie LX70 cuprinde telescoape de inalta calitate cu montura ecuatoriala germana, tija pentru control lent si tripod rezistent de otel. LX70 este disponibil ca montura de sine statatoare sau la pachet cu telescop acromat 5”, reflector Newtonian 6” & 8” sau Maksutov-Cassegrain 6”, fiind ceea ce aveti nevoie pentru observarea amanuntita a galaxiilor, clusterelor de stele, nebuloaselor, etc. Avand un motor pe doua axe si un cautator polar optional, seria LX70 va ajuta sa explorati universul multi ani de acum inainte.

Tija pentru control lent

Rotile melcate de arama asigura o urmarire lineara. Tija pentru control lent permite urmarirea stelelor in acele nopti reci in care purtarea manusilor este o necesitate. Ajustarile precise in azimut si elevatie fac mai simpla alinierea polului ceresc. Scala micrometrica de elevatie va ajuta sa introduceti rapid de fiecare data latitudinea la care va aflati. Montura LX70 include o sina in coada de randunica in stil Vixen pentru montarea tuburilor optice de pana la 9 kg.

Tuburi optice versatile

Schimbarea tuburilor optice se face fara efort. Oricare ar fi stilul dvs de observare, LX70 vi se va potrivi. Puteti alege intre un telescop refractor 5” sau un Maskutov 6” pentru observare lunara si planetara, un telescop reflector 6” pentru versatilitate sau unul newtonian 8” pentru vizualizarea amanuntita a universului.

Creste odata cu experienta dvs

Fiind compatibil cu o gama larga de tuburi optice si echipamente, montura LX70 este proiectata pentru ca dvs sa redescoperiti galaxia iar si iar. Fie ca sunteti utilizator de nivel intermediar sau va aventurati in astrofotografie, aceasta montura va creste odata cu nivelul dvs de experienta. Pentru gasirea usoara a polilor ceresti, folositi-o impreuna cu Luneta polara Meade, iar pentru observare de mare putere si captura de imagini utilizati-o cu motorul optional pe doua axe.

Noua serie LX70 cuprinde telescoape de inalta calitate cu montura ecuatoriala germana, tija pentru control lent si tripod rezistent de otel. Seria LX70 este alegerea perfecta pentru a observa obiecte din universul indepartat, cum ar fi galaxii, clustere de stele, nebuloase si multe altele.

Meade LX70

Seteaza descrescator

5 Articol(e)

Seteaza descrescator

5 Articol(e)