Se încarcă...

Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului site, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți utilizatorii/clienții.

În cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezintă persoana care acceseaza site-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Condițiile de Utilizare ale prezentului site, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare.

CLIENT: reprezintă persoana care acceseaza site-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Condițiile de Utilizare ale prezentului site, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare, ce inițiază și finalizează o comandă.

VÂNZĂTOR: reprezintă societatea comercială S.C. AstroLife S.R.L având sediul social în str. Barajul Sadului, nr. 2, BL. Z11 SC. 3 ET. 3 AP. 40, camera 2, Sector 3, BUCUREŞTI, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J40/3920/2007.

UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii AstroLife SRL.

COMANDA: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesarii site-ului de către un client, ce intervine ca formă de comunicare între vânzător și client.

CONTRACT: reprezintă o comandă confirmată de către vânzător, prin care vânzătorul este de acord să livreze clientului produse și servicii, iar clientul este de acord să efectueze plata acestora.

Utilizatorii/clienții acestui site sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare următoare.

1. Drepturile și obligațiile utilizatorului/clientului:

◦ Clientul este obligat la plata și luarea în primire a produsului comandat.

◦ Prin accesarea site-ului, utilizatorii/clienții consimt să respecte termenii și condițiile prezentate în continuare precum și legislația aplicabilă.

◦ Clientul/utilizatorul este de acord să ofere informații reale, complete și actuale atunci când acestea sunt solicitate în urma creării unui cont de utilizator cât și în urma plasării unei comenzi.

◦ Totodată clientul/utilizatorul este singurul responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces în contul creat pe acest site și este de acord să ne înștiințeze imediat despre pierderea parolei sau în cazul în care contul clientului/utilizatorului a fost accesat fără autorizația acestuia.

2. Drepturile și obligațiile vânzătorului:

◦ AstroLife SRL depune eforturi pentru menținerea corectitudinii informațiilor expuse pe acest site, dar totuși pot exista erori cu privire la informațiile prezentate. Unele caracteristici sau chiar prețul produselor prezentate pe site pot fi modificate fără preaviz sau pot conține erori de operare.

◦ Imaginile produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori.

◦ Din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă AstroLife SRL face eforturi pentru a prezenta informațiile cele mai relevante.

◦ Promoțiile/ofertele prezente pe site sunt valabile în limita stocului disponibil.

◦ Site-ul poate conține și link-uri către alte site-uri. AstroLife SRL nu este responsabilă de politica de confidențialitate practicată de acestea precum și de orice altă informație menționată pe aceste site-uri.

◦ AstroLife SRL se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor utilizatorilor/clienților săi și se angajează să nu distribuie informațiile personale referitoare la clienți către alți terți.

◦ Datele personale ale utilizatorilor/clienților vor putea fi folosite de către AstroLife SRL numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor. CNP-ul clientului este necesar pentru facturarea produselor.

3. Limitarea de responsabilitate

•     Ca urmare a legislației în vigoare, AstroLife SRL nu are nicio responsabilitate în ceea ce privește:

◦ Întarzierea la livrare datorată furnizorului, curierului sau din alte motive.

◦ Deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.

◦ Informațiile eronate furnizate de client. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.

◦ Posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui site sau prin primirea de e-mail- uri cu caracter informativ sau promoțional.

◦ Neplăcerile create de întreruperea accesului în site datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

◦ Conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în site.

•     Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

◦ Produsul comandat nu este pe stoc

◦ Identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională eronată sau invalidă.

◦ Dacă intervin probleme la o comandă vă vom contacta prin e-mail sau telefonic.

4. Modalitatea de plată pentru comenzile online:

Pentru efectuarea plății în urma unei comenzi online, clientul are de ales între următoarele modalități de plată:

◦ Ramburs: direct la curier sau la showroom-ul din Bd. Tineretului nr.8-10 în cazul ridicării personale a produsului.

◦ OP (Ordin de Plată prin Virament Bancar) în urma validării comenzii de către vânzător

5. Livrarea produselor și taxele de transport

Livrarea produselor către client se va face doar prin curierat rapid– și anume FanCourier – și doar pe teritoriul României.

Prețurile prezente pe site nu includ și taxele de transport; acestea for fi afișate în momentul comenzii.

Taxele de livrare/transport revin în sarcina clientului și se achită la destinație de către acesta. Excepție de la achitarea taxelor de tranport de către clientului, sunt perioadele promoționale

cu transport gratuit, anunțate în prealabil la plasarea comenzii.

6. Denunțarea unilaterală a contractului (Renunțarea la cumpărare):

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumparare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

7. Transferul proprietății

Proprietatea asupra bunurilor și serviciilor va fi transferată la momentul efectuării livrării (prin livrare se înțelege semnarea de expediere a documentului de transport furnizat de curier și intrarea produsului în posesia curierului). În cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către vânzător să permită clientului deschiderea coletelor înainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare și achitării contravalorii acestora.

8. Reclamații / Daune la transport

Dacă ambalajul produsului livrat prezintă daune exterioare vizibile, aveți două posibilități:

◦ puteți refuza preluarea coletului, menționându-se starea acestuia precum și datele complete ale curierului.

◦ verificați integral și amănunțit conținutul coletului în prezența curierului și dacă veți constata daune după desfacerea coletului, vă rugăm să luați legătura cu noi imediat pentru a transmite aceste informații transportatorului.

În ambele cazuri se va întocmi proces verbal de constatare a daunelor!

9. Garanția produselor

Perioada de garanție a produselor este de 2 ani. Cumpărătorul are obligația de a păstra factura pentru a beneficia de garanție.